Krajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni Spożywców "Społem"
Tytuł
Mleko, technika jego produkcji i przerobu : podręcznik dla mleczarzy. Cz. 1, Powstawanie mleka : właściwości fizyczne i chemiczne, drobnoustroje, wady, mleko różnych zwierząt, produkcja mleka
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Społem" Związek Gospodarczy Spółdzielni R. P.,
245
%a Mleko, technika jego produkcji i przerobu :
%b podręcznik dla mleczarzy.
%n Cz. 1,
%p Powstawanie mleka : właściwości fizyczne i chemiczne, drobnoustroje, wady, mleko różnych zwierząt, produkcja mleka /
260
%a Warszawa :
%b "Społem" Związek Gospodarczy Spółdzielni R. P.,
%c 1948.
300
%a 168, [3] s. ;
%c 21 cm.
710
%a Krajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni Spożywców "Społem"